کدو
حلوایی، شیرین، مقوی و پر از رنگ و دلنشین است. میتوان از این صیفی
خوشمزه چندین و چند رسپی داد اما اینها را بهصورت گلچین از من بپذیرید.
حتما یکبار امتحان کنید. مشتری دائم کدوحلوایی لذیذ خواهید شد.
اصلیترین بخش برای تهیه تمامی دستورها پخت کدو حلوایی است. پس با ما همراه شوید.
در فروشگاهها معمولا با اشکال و رنگهای مختلفی از کدو حلوایی برخورد
کردهاید؛ کدوهایی گرد، پهن و به رنگ نارنجی پر رنگ و گاه با لکههایی سبز
رنگ که اگر این مدل را خریده باشید پس از پخت متوجه شدهاید که کاملا بی
مزه و با آب بسیار زیاد است و البته رنگ زیبای آن پس از پخت کاملا از بین
میرود.
این کدو همیشه فقط برای سفرهآرایی به کار میرود، زیرا طعمی
ندارد. البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه کدو حلوایی مربوط به شمال ایران
با رنگ پوست نارنجی کدر و البته در ۲ مدل گرد یا کوزهای است.
برای پخت
کدو حتما آن را ابتدا به برشهای کوچک تقسیم کرده و سپس پوست بگیرید. آن
را در یک قابلمه ریخته و با حرارت زیاد و تنها با یک استکان آب و یک دوم
پیمانه شکر پخت کنید. اگر بیش از حد آب بریزید؛ کدو زیاد پخته شده و طعم
خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب میگیرد.
پس کدو را با آب کمی
بپزید، چون خود آن نیز آب میان بافتیاش را خارج کرده و پس از ۱۰ دقیقه
خواهید دید که حجم آب موجود بیشتر میشود.
درباره این سایت