غذاهای عسلی یا خوراکی هایی که با ترکیب عسل طبیعی تهیه می شوند مثل دلمه قارچ و عسل، شاید در رژیم غذایی و سفره ایرانی چندان معمول و فراگیر نباشند، اما با توجه به این که در سال های اخیر بسیاری از مردم برای بهره مندی از غذاهای طبیعی استقبال خوبی نشان داده اند، می توان ترکیبات مفید و جالبی در این زمینه معرفی نمود.
به این ترتیب، خوراکی های زیادی شامل غذای اصلی برای وعده های صبحانه و نهار و شام، میان وعده یا تنقلات و همچنین دسر ها دارای مقادیر از انواع عسل تهیه می شوند. شاید شنیدن نام هایی مانند کوفته با نخود و عسل یا رولت مرغ با عسل برای بسیاری از مردم تازگی داشته باشد. در این مطلب، تلاش می کنیم یکی از انواع همین غذاها به نام دلمه قارچ با عسل را معرفی کرده و در مورد خواص و مواد تشکیل دهنده و نحوه پخت ان بیشتر بنویسیم.
ادامه مطلب
درباره این سایت