پنکیک با عسل

خمیر پنکیک خرما و عسل تقریباً شبیه به پنکیک معمولی است اما یکی از خوبی‌هایی که پنکیک با عسل دارد این است که در آن به جای شکر از عسل استفاده می‌شود که هم پنکیک را خوشمزه‌تر می‌‌کند و هم باعث می‌شود سالم‌تر باشد. البته عسل خیلی شیرین است و باید کمتر از شکر استفاده شود.
ترکیب عسل با خرما که یکی از قدیمی‌ترین طعم‌دهنده‌ها در تاریخ آشپزی جهان است طعمی عالی به پنکیک شما می‌دهد. منظور از خلال پوست فقط بخش نارنجی رنگ پوست پرتقال است و نه بخش سفید رنگ آن. البته استفاده از پوست پرتقال اختیاری است ولی اضافه کردن آن پنکیک خرما و عسل خیلی خوش عطر می‌کند.

 

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Doug John سیاست نوآوری فالکده سفر ابر سپید نمایندگی یعقوبی کد1383005 شهرستان بهارستان معماری صفوی تا بینهایت