تاس کباب عسلی

تاس کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق گوناگون ایران پیدا می شود.
تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد.
تاس کباب را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک وعده در نظر گرفت و به دلیل خورشتی بودن، هضم آن نیز آسان تر است.
تاس کباب یکی از لذیذترین خوراک های ایرانی هست که هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود.تاس کباب گوشت که امروز به آموزشش می پردازیم خیلی خوشمزه هست و به راحتی درست می‌شود.

برای پخت تاس کباب عسلی ملس، به این مواد نیاز دارید:

  • گوشت چرخ کرده گوسفند: حداکثر سیصد گرم
  • کشمش پلویی: نصف پیمانه
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • تره خرد شده: یک سوم پیمانه
  • روغن زیتون: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • آب: نصف پیمانه
  • عسل طبیعی: نصف قاشق غذاخوری
  • جوز هندی و میخک: به مقدار کم
  • آب غوره: نصف پیمانه
  • نمک: نضف قاشق چایخوری
  • ریحان و ترخون: به میزان مورد نیاز

تاس کباب عسلی

طرز تهیه این تاس کباب عسلی :

کافی است گوشت را با روغن تفت داده و با آب نیم پز شود. سپس در ظرف نسوز به همراه بقیه مواد ریخته و باید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر به مدت نیم ساعت قرار گیرد تا پخته شود


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شایان بار سینک استیل صنعتی قانون و مجازات در حقوق جمهوری اسلامی معلمان ابتدایی حمایت از کالای ایرانی حلیه الصالحین شب ساکت مرداب آموزش Sam Editor فروشگاه صحافی